lördag 10 april 2010

Inställt kalas

Ebba såg så mycket framemot sitt fem årskalas, men tyvärr har vi varit tvugna att det ställa in det idag. Ebba har blivit magsjuk så det fanns inget alternativ. Så det var bara att ett par timmar innan kalaset skulle ha börjat att sätta sig och ringa runt till alla kompisar och säga att vi kör nästa vecka istället. Att vi sedam har sådan tur att alla samt ytterligare en kunde komma då det trodde jag inte att vi skulle ha. Ebba är ledsen, men i slut ändan kommer det at bli bättre för hur kul är det med kalas när man inte orkar leka.... Dessutom fick vi tacka nej till ett kalas imorgon. Kalashelgen blev sjukhelgen =(

Vi hade redan hunnit förbereda en hel del, så nu är det bara att låta allt vara en vecka så slipper vi förbereda så mycket då.

Så vad gör vi nu då när hela helgen vändes upp och ner. Ja, förhoppningen är att ingen annan blir sjuk. Ebba sover en stund och Agnes kollar på Teletubbies något Ebba aldrig vill göra annars så hon är nöjd med situationen just nu ;-) Både Claes och jag gick upp i varv då vi insåg att kalaset behövde ställas in och en fick vi inte tag i per telefon så Claes fick åka dit och sätta upp en lapp. Nu återse om de har sett den eller om de strax dyker upp... Vi får varva ner lite och ta oss en kopp kaffe och en kaka (det finns ju några att välja på som skulle varit till kalset).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar