söndag 22 november 2009

Förberedelser inför advent

Bilden blev på fel håll idag, så ni får vända på datorn för att kunna se de idag... ;-)

Först kommer här en bild på tjejorna utklädda till prinsessor. Det var när det var maskerad på dagis som båda ville vara prinsessor. Ialla fall så sa Ebba det... Söta var de i alla fall =)

En bild på Pollykakan som har hunnits baka ett par gånger. Ser lite ut som en kladdkaka som drabbats av böldpest, men ooooohhh så god den var. Riktigt farlig!


Ebba och Agnes leker pirater. De är väldigt duktiga på att leka tillsammans och Agnes får vara med och bestämma mer och mer för Ebba, som annars gärna är den som bestämmer...


Ihelgen har farmor och farfar varit och hälsat på och Ebba lånade ut sin säng till farfar och fick då sova hos Agnes. Det var så mysigt sa hon =)



Idag har vi börjat att förbereda inför advent nsta vecka. Vi satte ljus i enarna utanför och till och med ett par julgardiner har kommit upp. Även tjejerna ska få julgardiner på dina rum till Ebbas stora glädje. Hade Ebba fått som hon hade velat hade vi redan pyntat hela huset=) På lördag ska vi sätta upp adventljusstakar och -stjärnor, men det är lika bra att under vecka gå igenom de så att de fungerar. Första advent är det även dags för pepparkaks- och lussebak tillsammans med Jessica och Pelle. Ebba önskar två pepparkakshus, men vi får se hur långt vårt tålamod (för det är det manbehöver) håller.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar