lördag 5 september 2009

Östgötadagarna

Idag har vi varit iväg på Östgötadagarna. Vi började med att åka till Grytgöl, utanför Finspång. Där var det mopedrally och bakluckeloppis. Vi var lite senas så vi missade starten på rallyt och sedan stannade vi inte tillräckligt länge för att se målgången som skulle vara tre timmar senare. Det enda som inhandlades var korv och dricka. Visst om vi verkligen hade letat så hade vi säkert kunnat hitta något, men vi hittade inget av det vi tänkt os. Men det var roligt ändå!

Det fanns en gigantisk smurf i Grytgöl!

Sedan åkte vi vidare till Doverstorp där Ebba fick rida på ponny. Det skulle även vara getsafari, men alla getter utom en var försvunna... Men vad gjorde det när det fanns en butik som sålde egengjord getost i alla dess former. Vi har köpt tre olika med oss hem som vi tänkte testa lite senare. De sålde även Krav-glass som var gjord på Vikbolandet. Den var supergod!!! Vi köpte en liter så det finns mer för oss att njuta av =)

Igår gjorde Claes och jag något vi inte jort på mycket länge. Vi såg på en film! Vi såg dessutom hela filmen på en gång =)) Oftast när vi säger att vi ska se någon film hinner klockan bli för mycket innan vi väl sätter oss eller så kommer något annat emellan, men igår blev det äntligen av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar