söndag 7 juni 2009

Ebba hemma igen

Agnes vaknade kl 06 i morse. Kanske aningens tidigare än vad vi hade tänkt oss nu när vi bara hade ett barn hemma... Inte ville hon heller somna om efter att hon fått välling. Istället roade hon sig med att sparka oss i huvudet... Så det var som vanligt bara att gå upp:( På förmiddagen hann vi å andra sidan med att både springa och rösta. Agnes var ganska så trött efter att gått upp så tidigt (vem är inte det?) och sov tre (!) timmar på da'n. Vanligtvis sover ho lite mer än en timme. Sedan åkte Claes för att hämta Ebba.
Så här stora och fina rädisor har vi i landet.
"Snövit" uppträder i melodifestivalen
Väl hemma fick vi många kramar av Ebba. Tror hon hade saknat oss lite även om hon gärna hade stannat kvar lite till. Tur att vi bestämt att hon ska få åka till farmor och farfar i sommar igen. Vi har fått kläder av Claes kusinbarn som Ebba blev lika glad för som vanligt. Imorgon blir det en barbieväst och under den en fjärilströja samt jeanskjol. Hade hon fått hade hon haft alla kläder på sig på en gång.
Nu gör jag rabarberchutney. Hoppas att det blir bra. Har lite svårt att få den att tjockna, men den får koka lite till. Imorgon börjar nästa kapitel i livet, med båda barnen på dagis och att vi arbetar. Bäst att förbereda kläder och matlådor till sig själv så jag slipper den stressen imorgonbitti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar