söndag 21 juni 2009

Midsommar

Midsommar firar vi enligt tradition i St Anna tillsammans med Ewa, Dennis och Theresia. Vi brukar komma så att vi kan äta lunch och sedan ta oss ner så att vi hinner dansa runt midsommarstången och så var det även i år. Det har i helgen ätits och druckits gott samt att vi har pratat och tagit igen ett helt år. Det är så att vi bara träffas en gång per år, men å andra sidan så vet vi alltid vad vi ska göra till midsommar:) Tyvärr kommer vi inte att fira midsommar tillsammans nästa år då de ska vara utomlands under ett år. Så redan nu undrar vi vem som kan ta hand om oss nästa midsommar...?

Vi har haft väldigt tur med vädret. Visst har det regnat lite, men bara skurar så vi har kunnat vara ute en hel del. Bland annat har männen och de stora tjejerna varit och fiskat. Ebba fick ett vansinnesutbrott under lördagen då livet var så totalt orättvisst eftersom hon inte var nio år. Ja, det finns inte mycket vi kan hjälpa till med angående det, men efter en lång stund och mödosamt arbete av främst Claes lugnade hon ner sig.

Ebba och Theresia
Så här fint var det i morse:-)

Väl hemma idag blev det en snabb lunch innan Ebba skulle iväg på födelsedagskalas. Här sitter Ebba och mumsar på goda kakor och bullar. Om man ville fick man klä ut sig. Ebba ville vara ekorre eller råtta (?) Inget av detta kunde vi trolla fram på en höft så efter en stund med mycket dividerande kom hon fram till att hon skulle vara en gymnastiktjej.


Ebba hoppar studsmatta
Som den varmblodiga tjej Ebba är började hon ta av sig sina kläder så fort hon bara kunde. Efter tillsägelse från mig tog hon på sig ett par tights. Här försöker hon snurra in sig i serpentiner.
Det kommer fler bilder från midsommar senare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar