lördag 6 juni 2009

Heja, heja - Hejdå!

I fredags innan vi åkte skulle vi äta lite mellis. Ebba önskade smörgås med leverpastej och detta har också blivit en favorit hos Agnes. Ebba åt två smörgåsar och Agnes en och en halv. Inte var dag storasyster äter mer än lillasyster.... Eftersom leverpastejen nästan var slut frågade Ebba om hon fick äta det sista med sked. Trodde hon skojade, men nej det gjorde hon inte:)

Ebba äter leverpastej med sked.

I bilen sedan mutade vi barnen för att de skulle hålla sig glada med kex och Ballerina. En favorit hos båda. Agnes har ätit Ballerinakex.... Ikväll är det fotbollsmatch, Sverige - Danmark. Jag hittade Sverige tröjan som Ebba hade för tre år sedan när det var fotbolls VM. Agnes går runt och säger heja heja! För att efter en stund byta till hej då, hej då....

Ebba som är kvar hos farmor och farfar ringer nu för att fråga hur det är med Agnes. Detta trots att vi ringde tidigare för att säga godnatt från Agnes och hon frågade då "varför ringer ni mig?" Imorgon kommer kusin Vilhelm ut till farmor och farfar för att leka med Ebba och sedan på eftermiddag ska vi hämta Ebba på halva vägen dvs Jönköping.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar