söndag 17 maj 2009

Fredag

Vi gav oss iväg med fullpackad bil på fredagmorgon. Första stoppet blev i Jönköping där vi uppsökte apoteket för påfyllning av diverse, ex värktabletter, barnpuder osv. Barnpudret var till Claes så att han inte skulle få skavsår... Därefter ställde vi in GPS:en på Gällstad... och nu bar det av ut på grusvägar. Vi körde bland annat igenom Köttkulla=) Då Agnes visat tendens till åksjuka oroade vi oss mest för henne på den krokiga vägen, men det gick bra.
Väl framme i Gällstad sov Agnes så Ebba och jag gick bara in och kikade lite. Jag bestämde snabbt att det fick bli en tur förbi på söndagen istället. I Borås inhandlades sedan en portabel DVD. Den blev snabbt mycket populär. Kommer att bli bra under kommande bilresor.

Nästan framme i Göteborg var det en buss som brunnit på motorvägen och då fick vi se något man inte ser ofta. Bilar som körde på fel håll på motorvägen. Kolla in bilden! Den var en rejäl bit de fick åka innan de kom av...
Vi hämtade sedan ut våra nummerlappar och nu kände jag hur pulsen steg. Vad har vi gett oss in på? Jag vill hem! Claes däremot oroade sig mest för hur vi skulle parkera dagen D. Hos Ingela och hennes familj fick vi ett varmt välkomnande och flickorna trivdes med en gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar