lördag 2 maj 2009

Pimpa trädgårdstunnan

Så här fin är numera vår nypimpade trädgårdstunna. Claes svor en hel del när han klädde in den... Inget jobb för mig som inte har tålamod nog för att ta bort luftbubblor. Vi har även satt upp fönsterfilm i köket. Jag beställde och Claes satte upp. Mönstret heter Löv och vi är mycket nöjda med resultatet.
Med vädret som har varit har vi självklart varit ute hela dagarna. Idag var det fotbollslek för Ebba. Hon tycker att det är väldigt roligt, så det kommer att bli ett stående inslag på lördagsförmiddagarna. Tjejerna har lekt bra tillsammans idag, bara några få incidenter... En annan av grannarna har sina barnbarn på besök så Ebba har funnit en ny kompis till. De lekte i parken i flera timmar och hade så roligt.
Imorgon är det träningsdag samt att Ebba har uppvisning på gymnastiken. Hon ska vara utklädd till Ida, så tyvärr kommer hon inte att kunna ha sin nya gymnastikdräkt. Utan att överdriva så är hon besviken över detta faktum. Det är två veckor kvar tills Göteborgsvarvet. Ska bli väldigt spännande och se hur det går. Hoppas att alla håller tummarna för oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar