söndag 31 maj 2009

Mors dag vs Barnens dag

Uppvaktades på morgonen med teckningar och present. Ebba var väldigt uppspelt men lite besviken när hon konstaterade att mammas dag inte var samma som födelsedag som hon hade trott. Vi begav oss sedan till Barnens dag i Berg. Vädret var helt fantastiskt och jag tror vi alla fick vår beskärda del av solen.
Ebba provsitter bussen och får känna på hur det är att vara busschaufför.
Ebba och Elvira sitter i en helikopter. På frågan om Ebba ville sitta i helikoptern frågade hon om hon skulle få flyga. Vid nekande svar blev hon väldigt besviken och var lagom imponerad av att "bara" sitta i den.
Ebba har fått en blomma målad på kinden!
Agnes sitter och väntar på att Ebba ska komma och cykla runt på henne. Det har hon sett att de stora barnen gör på dagis...

Jag fann en häst i fönstret idag. Tyckte han såg ut att ha det riktigt bra.... Efter en dag i solen var vi alla trötta, men trots det hade vi svårt att få barnen i säng. Ebba som alltid har varit kvällstrött vill aldrig gå och lägga sig. Oavsett vad klockan är konstaterar hon att hon inte är trött. Däremot är hon väldigt trött på morgonen när det är dags att åka till dagis. Men detta är väl bara början=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar