lördag 4 april 2009

Barnkalas!

Dagen till ära har solen strålat och det har varit riktigt varmt. Perfekt med tanke på dagens barnkalas. Vi kunde sitta i uterummet och äta och sedan har barnen kunnat springa ute i trädgården utan speciellt mycket kläder. Farmor och farfar har blivit jagade och dessutom var det cirkus. Tror bestämt att farmor och farfar får vara med på alla barnkalas framöver:-)

Ebba var väldigt nöjd med sitt kalas. När alla gått hem var hon sååååå trött, men lyckades ändå hålla sig vaken ett antal timmar till. Den närmsta tiden kommer vi att få spela en hel del spel... Det märks att Ebba har blivit äldre med tanke på att det går bättre och bättre att spela med henne. När hon spelade med Anna-karin häromdagen sa hon med en gång att det var hon som skulle vinna eftersom det var hennes födelsedag. Så nu får vi se hur det går när hon inte kan använda det som argument.

Agnes har blivit förkyld och fått två nya tänder. Kindtänder! Inte konstigt att hon varit lite grinnig det senaste. Imorgon är det dags för en löprunda. Eftersom vi har besök (barnvakt) kan jag och Claes springa tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar