onsdag 1 april 2009

Vill och kan själv!!!


Agnes är en bestämd ung dam! Idag när det skulle ätas gröt till mellis blev hon helt tokig för att hon inte fick äta själv. Så eftersom jag vill vara en duktig mamma som läst att det ska vara bra för barnens utveckling att äta själva, även om det innebär att de mest leker, lät jag henne äta själv. Som ni ser på bilden gick det så där, men glad var hon:-)

Ebba uppvaktades på morgonen med sång och paket! En glad tjej satte sig upp och log med hela ansiktet, inget gnäll om att hon var trött som det brukar vara på morgonen. Konstigt? Nej... inte var dag man få öppna paket:-) Sedan bar det av till dagis och där kommer hon att bjuda alla barnen (och fröknarna) på glass. I kväll blir det "vuxenkalas" och bland annat kommer faster Anna-Karin. På lördag blir det barnkalas, men då kommer även farmor och farfar;-)

Solen skiner och det är riktigt vårigt ute! Inte utan att man blir lite extra glad och får lite extra energi. Claes däremot ser lite mer negativt på det hela då han känner av sin pollenallergi och det är inte riktigt lika kul:-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar