måndag 23 mars 2009

Hemma igen

Igår söndag åkte så hela familjen tillbaka hem igen. Vi lämnade ett ganska grått och småkyligt skåne och strax innan Mjölby åkte vi rakt in i ett snöoväder:-( Kanske inte riktigt vad vi hade tänkt oss. Allt gick bra, men jag har idag surat över att min vår försvann. Dessutom berättade en kollega idag att det skulle vara kallt och komma mer snö resten av veckan.

När Claes idag skulle lämna Ebba på dagis så ville hon inte. Hon skrek och grät! Jag vill baaaraaaa vara med miiin paaaappaa!!!! Självklart gick allt sedan bra. Detta är något hon gör när Claes lämnar henne. Skulle tro att det har att göra med att hon testar honom. För visst kan man ibland fundera på att ta hem henne när hon blir så'n då man ändå är hemma. Men nu är det förhoppningsvis inte lång tid kvar innan även Agnes kommer att göra Ebba sällskap på dagis :-)

Idag är det en bild på Sara från när vi var på Entré. Jag tycker hennes ansiktsuttryck på ett bra sett speglar hur det var där. Tror inte att hon kommer att åka dit nästa gång hon är i Malmö... Hade egentligen tänt lägga ut en film på Agnes när hon går, men det blev inte så bra med ljuset (det var bara svart).

1 kommentar: