måndag 30 mars 2009

Lastbil åkern...

Idag när jag åkte från Motala till Mjölby kom det en man gåendes från en åker och lite längre fram stod hans (?) lastbil med släp, även den på åkern. Vad synd att jag hade flera bilar efter mig, annars hade jag nog stannat för att ta en bild. Såg lite roligt ut när den stod där lite lagom nedsjunken i den nu väldigt blöta åkern.

Nu endast ett par dagar kvar tills Ebba fyller år börjar en annan tröttna på frågan när hennes födelsedag är. Inte så att hon inte vet när den är, utan det känns som att hon frågar för att då kanske tiden går lite fortare eller att vi kommer att överraska henne med att hon fyller år en dag tidigare.... Ett av hennes störta problem är vem det är som ska fiska först i fiskedammen. Får hon göra det eller ska någon annan göra det? I lördags sa hon att hon skulle fråga Karolina, för efter Elviras kalas är hon den som vet hur kalas ska vara, men det glömde hon. Så Karolina du kan förbereda dig på att du kommer att få den frågan på lördag:-)

Ebba som springer omkring i badkläder vill gärna påminna om när hon var på badhuset med Jessica och Pelle och Jessica glömde ta av henne trosorna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar