söndag 29 mars 2009

Trädgårdsarbete?

Egentligen hade vi tänkt att helgen skulle gå i trädgårdsarbetets tecken, men med endast 0,5 grader varmt och snö kvar på marken blev det ändrade planer. Istället åkte vi igår till IKEA för att titta på och sedan inhandla rullgardin och hissgardiner till uterummet. Vi fick förra veckan en påminnelse om hur starkt solen lyser in därigenom och hur varmt det var i somras. Det optimala som vi egentligen hade velat ha hittade vi i en gardinaffär, men IKEA's alternativ kändes helt ok med tanke på prisskillnaden. Nu kan vi göra om om några år med gott samvete utan att känna att detta är lösningen som gäller för alltid. Vi har fortfarande ungefär en och en halv sida kvar som vi inte riktigt har kommit överens om, men det mest akuta kan nu åtgärdas.

Annars är Ebba mycket glad över Magnus Samuelssons vinst i Let's Dance, men inte riktigt lika glad över att säsongen är över. Finalprogrammet var för henne till stor glädje då hon fick se Kitty dansa igen (dessutom i sin båtklänning). Igår hade Ebba även samma toffsar som Annika hade när de dansade bugg. Såg inte riktigt ut som Annika då Ebba har ganska tunnt hår...

Tidsomställningen har gjort att Ebba sovit riktigt länge och dessutom var vi hos Elivra och Hedvig i går och det blev sent för henne. Så nu är hon trött och lite smått grinig och jag tänkte få lite fart på henne genom att erbjuda henne att baka (en favorit). Agnrs klättrar och vill gärna skriva på datorn... Claes är ute och springer och själv tänkte jag ge mig ut lite senare idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar