lördag 21 mars 2009

Malmöööö

Igår fredag åkte hela familjen till Malmö för att överraska min pappa som fyller jämt nästa helg, men inte kommer att vara hemma då han flyr utomlands. Även min syster kom ner från Stockholm för att gratulera på den stora dagen. Överraskad tror vi att han blev, i alla fall tills mamma inte kunde hålla sig längre:-) Mamma fick för en vecka sedan reda på att vi skulle komma ner. Hon har aldrig varit speciellt duktig på att hålla hemligheter, men den här gången gick det oväntat bra. När vi kommer hit skickar vi fram Ebba till dörren för att ringa på samtidigt som vi andra gömmer oss. Det är ingen som öppnar... Säger till Ebba att öppna brevinkastet och ropa på morfar, vilket hon gör hur duktigt som helst. Fortfarande ingen som öppnar... Det kanske inte är någon hemma... Väl inne visar det sig det är tomt på föräldrar. Efter en stund ringer Sara till mamma på hennes mobil. En mobil som mamma aldrig använder i vanliga fall, här anar pappa oråd. Då avslöjas det att Sara är här, men fortfarande vet han inte att vi andra är här. Väl hemma verkar pappa glad och överraskad över att alla är där.

Idag har mamma och pappa tagit hand om Ebba och Agnes. Ebba är mycket nöjd med att ha fått både kläder och leksaker. Både jag och Claes är nöjda med att vi fick möjlighet att åka iväg utan barnen. Vart åkte vi då? Vi åkte med Sara till det nyöppnade affärskomplexet "Entré". Massor med människor både upp, ner och till höger och vänster. Inte utan att man fick lite svårt att andas...

Claes och jag var även imorse iväg och sprang tillsammans längs Ribersborg. Malmös riviera. Vilken motvind! Nu känns vinden längs Stjärnorpsvägen inte lika jobbig som tidigare. Det blev inte långt som vi tänk oss från början, men å andra sidan så ville jag inte heller belasta foten för mycket nu när jag haft ont. Det gick hyfsat snabbt (trots motvinden) och vi passade på att springa förbi Zlatans hus två gånger. Är lite besviken över att det inte är rosa längre, utan grått. Claes funderar en hel del på hur många bollar som kommer att hamna ute på vägen.

Imorgon bär det av tillbaka till fagra Östergötland igen och det är dags för äventyr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar