onsdag 22 juli 2009

Astrid Lindgrens Värld

Idag har vi varit på Astrid Lindgrens Värld (ALV) i Vimmerby. Vi åkte strax efter klockan åtta i morse och var hemma till halv åtta på kvällen. Vi var då alla fyra lagom trötta efter dagens begivenheter. Ebba har berättat hur nöjd hon är med dagen och vill gärna åka tillbaka. Bäst var Pippi och Madicken. ALV var större än vad jag trott. Hade inte trott att vi skulle vara där från att de öppnade till de stängde, men det var vi utan större problem. Förstår varför många är där i två dagar... På ALV var även Conny och Viktoria med sina tjejer Tuva och Ebba. De träffade vi lite då och då, men då alla barn har olika önskemål går det inte att gå tillsammans utan man sammanstrålar lite då och då.

Ebba i Emils hus
Agnes sov helt utslagen i den här ställningen i två timmar.
Ebba skrattar gott på dockteatern


Agnes fick en Pippi-docka som höll hårt i och som även håller i nu när hon sover:-) Känns som den kan vara populär. Hon sa hela vägen hem Piippiiii, Piiippiiiii, ,,,

Båda somnade gott i kväll och nu tänkte även jag gå och lägga mig. Imorgon ska vi hälsa på Carina, Peter, Linus och Anton. Ebba hoppas på fint väder så hon kan bada i deras pool. De har en riktig pool och den är dessutom uppvärmd...:-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar