fredag 31 juli 2009

Besök från Västervik

Igår fick vi besök av Claes arbetskamrat Joakim och hans familj. Vi började med en tur till Cloetta och fabriksförsäljningen där. Har inte varit där sedan i julas, vilket är tur med tanke på hur mycket man lätt handlar. Claes som är känd sedan urminnestider att han gillar Polly (och att det är ett av de få sätten att få honom att vara tyst) köpte självklart några påsar. Det har kommit en ny smak som heter Dark Sensation. Helt fantastiskt! Om man gillar Polly och mörk choklad är detta något jag verkligen kan rekomendera.

Agnes gillade mums mums och åt två stycken. Ebba smakade på sin och frågade sedan om hon behövde äta upp den. Det gjorde Agnes så gärna....

Agnes och Linnéa läser tillsammans
Idag var vi nere i Berg och kollade på båtar och slussningar. Där kom gråsparvar och änder fram till Ellinor och åt bröd ur hennes hand.



Linnéa och Agnes fann varandra och sprang runt och jagade varandra. Tänk så roligt det kan vara att springa runt runt...

Agnes är helt slut efter besöket och har nu snart sovit i mer än två timmar och det verkar inte som hon tänkte vakna ännu på ett tag:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar