onsdag 15 juli 2009

Västergötland tur och retur

Idag kom tre fjärdedelar av familjen tillbaka till Ljungsbro. Ebba är kvar hos farmor och farfar:-) Tror att Ebba är väldigt nöjd med det och hennes föräldrar tycker inte heller att det är dumt att bara ha ett barn hemma... Det är full fart för farmor och farfar och idag har de varit och hälsat på faster Anna-Karin på brandstationen. Där hade de bland annat fått åka i en stooor brandbil. Ebba lät helt lyrisk (men trött) när hon berättade. Besöket var en riktig hit och jag tror att hennes kära faster kommer få frågan många gånger om att få komma dit igen. Även ambulanserna hade varit spännande och den bästa ambulansen var den som Anna-Karin kört:-)

Själva tog vi en promenad med Peter, Jennika och Nellie på förmiddagen uppe på berget. Jag har många gånger varit i Falköping, men det är få gånger som jag får se Falköping. Men det har vi ändrat nu. Vi hade en fantastisk utsikt när vi var på berget och det är inte illa att få bo så fint. Att dessutom har så pass nära till backträning är få förunnat... På vägen hem åkte vi via Hjo där vi stannade och åt både rökt fisk och glass på Moster Elin. Både fisken och glassen var god. Jag kan rekomendera Straccatella, mums.

Imorgon blir det full fart och tanken är att vi ska hinna röja lite på Ebbas rum och garderob nu när hon inte är hemma samt lite annat som annars bara inte blir av. Vi får se hur mycket vi hinnner med.


Det var inte lätt att försöka ta kort på alla barnen samtidigt.
Nellie, Vilhelm, Agnes och Ebba
Trötta barn i TV-soffan
Nellie - sötnos!

Supergod efterrätt - Sommarsensation
Bara längtar tills jag får bjuda på den själv... Någon som vill smaka?

Agnes väntar på glassen i Hjo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar