torsdag 27 augusti 2009

Kräftfiske

Direkt efter dagis bar det iväg till simhallen. Ebba var på simskolan och jag och Agnes busade brevid. Vi avslutade med att gå och bubbla alla tre tillsammans. Något vi alla uppskattar=) Sedan hem och packa upp väskan och byta kläder för vi skulle iväg och fiska kräftor med Pelle. Ebba var lika laddad som vanligt inför att hon ska få åka båt. Det var Agnes premiärtur i båt och vi trodde att det skulle vara som med Ebba - att hon skulle älska det. Men tji fick vi. Agnes skrek och grät i högt. Det var bara för Claes att vända på bten efter att vi fått i tre burar och se till att Agnes fick komma upp på torra land. Väl ute ur båten blev Agnes glad igen. Båt är något vi får öva mer på med Agnes. Inte för att vi åker mycket båt, men det lilla vi åker är ju bra om hon gillar.


Agnes tröstar sig med choklad i bakluckan på bilen.
så vacker väder det har varit i kväll. Tror knappt vi kunnat önska oss bättre (ja, det skulle vara lite mindre mygg ...)

Vi grillade korv!


Ebba mumsar korv sittandes halvt inne i bilen...
När Claes var iväg med Ebba för att hon behövde kissa upptävkte han en bomm som nu var stängd. Bommen har inte funnits tidigare och den var öppen när vi kom så vi hade som vanligt kört fram till där vi brukar vara. Nu upptäcker vi att vi inte kan komma ut! Vad gör vi nu? Lite tacksamma för att vi inte upptäcker detta när vi tänkt köra hem och det är mörkt ringer Claes runt till några kollegor för att höra om någon kan komma och öppna. Efter en stund kommer det en man och öppnar bommen till oss. Vi är evigt tacksamma! Claes lär få höra en hel del om detta på jobbet...
Från början var det tänkt att även Jessica skulle vara med idag, men på grund av bland annat allergi så blev det inte så. Vi hade i alla fall tänkt fira hennes födelsedag några dagar för sent med lite tårta, men eftersom hon inte var med fick vi äta den själva och Pelle fick med sig en tröstpresent hem.


Kaffe och tårta.
Jag åkte hem med flickorna strax efter kl 22 och Agnes somnat utmattad i mitt knä. Claes och Pelle stannar kvar en stund till. Efter en tjuvkik i ett par burar vet vi att det blir några kräftor i alla fall. Jag har lovat Ebba att hon ska få sova hur länge hon vill imorgon eftersom varit uppe så länge idag. Så nu ska vi få se hur mycket tonåring det är i henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar