torsdag 20 augusti 2009

Simskola

Så var dagen som Ebba längtat så efter äntligen här. Första gången på simskolan! Spänd av förväntan och efter att hon tjatat hål i huvudet på dagisfröknarna fick hon så äntligen kliva ner i bassängen. De gick hårt ut och de övade både på bentag och hopp från kanten. Ebba var väldigt nöjd efteråt och undrade om hon skulle dit imorgon igen. Det kommer säkert bli en del besök på simhallen för familjen Vallin framöver. Vi inhandlade ett par nya badbyxor till Agnes så att jag kan bada med henne nästa vecka när det är dax för simskola igen. Så om någon vill göra Ebba lycklig kan man ta med henne till simhallen =) Jag passade på att spanna in det nya gymmet som man bygger. Såg fräscht ut. Tre löpband och en massa andra maskiner. Dock kommer det inte finnas någon spinning. Känns bra att det kommer finnas ett ställe att träna på när vintern kommer.

Imorgon åker vi till Claes kusin Charlotte med familj. Samma Charlotte som lurade oss att springa Göteborgsvarvet.... Sedan på lördag är det släktträff. Så det kommer att bli en intensiv helg (som vanligt). Nästa helg blir det dock troligen lite lugnare, men vem vet... Det är Ljungsbro marknad och det anser jag är ett måste när man bor här. Förra året var vi bortresta den helgen så det blir premiär för oss=)

Det är inga bilder på bloggen idag heller. Hade inte med kameran till simhallen och det har varit lite lugnt på kortfronten över lag. Men efter helgen kommer det med all sannolikhet att bli en del kort=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar