måndag 10 augusti 2009

Slut på semestern


Så var semestern slut. Den avslutades med mycket fint väder. Jag och tjejerna har badat många gånger i poolen. Agnes som i början av sommaren var en riktig badkruka, vill nu inget hellre än att bada. Ebba är som en fisk i vattnet och har nu tjatat till att få börja i simskola.

I lördags gifte sig Ola och Tina. Bröllopet var i samma kyrka som vi gifte oss i och Ebba är döpt i. Ebba tyckte att Tina såg ut som en prinsessa=) Och hon hade läppstift! Dock tyckte hon att det var väldigt orättvist att inga barn (läs Ebba) fick vara med på middagen. Hon sa i bilen från kyrkan att när hon gifter sig ska barnen få vara med och äta. Vi får väl se...

Vi hade i helgen besök av Calle som också skulle på bröllopet. Calle läste med Claes och Ola på universitetet. Det var väldigt roligt att träffa honom, speciellt med tanke på att jag inte träffat honom på tre år. Claes som skulle vara toastmaster var lite stressad innan bröllopet och inte blev det bättre av att precis när vi skulle åka spräckte Calle sina byxor, rejält. Så jag satt och sydde i bilen på vägen till kyrkan, men vi hann fram flera minuter innan vigseln började=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar